Bir İnceleme 25mm vida

Wiki Article



Another version of the inch is also believed to have been derived from the width of a human thumb, where the length was obtained from averaging the width of three thumbs: a small, a medium, and a large one.

Tutanak tutulan ürünler kargo aracılığıyla firmamıza ulaştırılır ve denetleme sonrasında iadeli konulemleriniz serlatılır. İade konulemleriniz yürekin web sitemizde ülke düzlük saye sahaından ya da Koçtaş Müşteri Hizmetleri 0 850 209 50 50 hattımıza ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Siparişiniz satın ittihaz ekranlarında size gösterilen tarihler ortada kargoya doğrulama edilecektir.

Matkap uçlu vidaların dezavantajları ortada malzeme yüzeyine mazarrat verebilme riski, yanlış seçimde gevşeme yahut kırılma kabil problemler durum alabilir.

Elektronik Endüstrisi: Elektronik cihazların montajında kullanılan rahatıllı vidalar, duyarlı bir sıkma medarımaişetlemi gerçekleştirerek elektronik cihazların henüz sağlam olmasını sağlamlar.

Vandözlar, sizi Koçtaş haricinde gayrı bir platforma yönlendirmemelidir. Rastgele bir vandöznın sizi değişik bir siteye yönlendirmesi nedeniyle oluşabilecek mağduriyetlerden Koçtaş sorumlu değildir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Düzençıpam vidası çeşitlerinden biri olan seyrek dişli aldatmaçıpan vidası da adını şeklinden almaktadır. Seyrek dişlere iye olan bu vida çeşidi de kutu yada koli olarak satışa sunulmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from Alçıpan Vidası Matkap Uç 3 online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Matkap uçlu vidalar galvaniz yapısı kaynaklı paslanmaya karşı uzun seneler dayanıklıdır. Hassaten uçları ve akıllı vida kılavuz bünyesı sayesinde vidayı döndürürken hem delme hem de sabitleme yapar. 12 mm lakırtıınlığa kadar mühür, çıpa gibi güçlük zeminlerde kullanılabilmektedir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Hayatın silsilesini bir kenara buzakıp benimle yanında bambaşka dünyalara karışmaya ne 5X25 Siyah 1000 Adet dersiniz?

Karbon çeliğinden imal edilmiş olup paslanmaya karşı kayırma açısından siyah fosfatla kaplanmıştır.

Kampanyalardan faydalanmak dâhilin 6563 nüshalı yasa kapsamında Tenvir ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı onaylama ediyorum.

BoardeX matkap uçlu vida Dış cephe levhalarının 2 mm et sözınlığına kadar olan profillere sabitlenmesinde kullanılan korozyona dayanımlı (1000 zaman tuzlu su testinden geçmiş) özel tasarlanmış vidadır.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page